100% op til 100€

Bet24 casino Anmeldelse

100% op til €200

Nordicbet Anmeldelse

100% op til £250

Mr Green Anmeldelse

Nye Bets hos William Hill

Torsdag 16 Juni, af Daniel

Som noget helt nyt og anderledes har William Hill åbnet dørene for deres Day Trader sektion, der er skabt med det formål at kunne placere bets på en lang række finansielle indekser. Day Trader er baseret på valutakurser og råvarepriser, og tilbuddet betyder, at det nu er muligt at satse på om priserne på f.eks guld, sølv og olie går op eller ned. Man kan også vælge at satse på udviklingen af flere forskellige valutakurser eller de store markedsindekser på Wall Street og i London. Løbende markedsopdateringer via mobilt bredbånd eller Wifi giver dig mulighed for at følge udviklingen live på din iPad og placere dine bets derefter som en ægte aktiespekulant.

Der tilbydes en form for velkomstbonus i form af en en ekstra garanti til alle nye Day Traders, idet William Hill tilbyder at refundere tab på op til ₤25 den første dag, man spiller. Det gælder dog, at man skal lave mindst fem bets for at kvalifecere sig til denne bonus.

Så er det en naturlig ting for dig at følge med i den finansielle verden, giver Day Trader dig nu muligheden for at omsætte din viden til indsigtsfuldt spil. Omvendt, er dette et helt nyt univers for dig, så er der masser af hjælp at hente hos William Hill ved hjælp af både video'er og step-by-step guides.